Перейти до основного вмісту

Нашим пацієнтам доступна діагностика на новому 128-зрізовому апараті мультиспіральної комп'ютерної томографії «Scenaria»

Небагато медичних закладів, включаючи приватні клініки, можуть похвалитися таким обладнанням, як КТ SCENARIA View, встановленим у нас.

Комп'ютерний томограф SCENARIA View створений на принципово новій платформі, що увібрав у себе новітні розробки «Hitachi» в області комп'ютерної томографії для комфорту лікаря та пацієнта!

Новий японський сканер оснащений:

  • Технологією зниження дози опромінення.
  • Різноманітними варіантами обстеження.
  • Технологією Intelli IPV нового покоління, що дозволяє зберегти якість зображення та покращити роздільну здатність низькоконтрастних знімків.
  • Технологією AutoPose, що скорочує час налаштування.
  • Найбільш широким у галузі отвором Гентрі. Це дозволяє провести дослідження пацієнтам з надмірною вагою.

Надвисока швидкість сканування (один оборот блоку "рентгенівська трубка/детектори") за 0,35 сек. дозволяє суттєво збільшити збір сирих даних по периферії поля огляду для повноцінного проведення як кардіодосліджень, так й сканування будь-якої анатомічної ділянки тіла пацієнта з великими полями огляду. 

Оскільки якість зображення у сучасних КТ погіршується у напрямку від центру до країв поля огляду, у новому сканері реалізована можливість переміщати деку столу з пацієнтом як у поздовжньому, так і в поперечному напрямках та отримувати зображення високої якості цих ділянок. При цьому обмежень щодо ваги пацієнта немає!

Комп'ютерна томографія незамінна при невідкладних гострих травмах, діагностиці онкологічних захворювань будь-якої локалізації та патології інших органів та систем, в нейрохірургії, будь-якій політравмі, для оцінки кістки та "свіжої крові" (свіжі крововиливи, інсульти) та ін.

Інші новини на цю тему

У нас з'явилася нова лапароскопічна стійка

Нова лапароскопічна стійка змінила стару та ще більше розширила наші можливості при проведенні малоінвазивних ендохірургічних маніпуляцій, забезпечивши найвищу точність у хірургії будь-якого рівня складності на всіх...<

Детальніше